reviews-data

Review 1||Proficiat met je prachtige winkel en je verzameling en inrichting||patrick de vuyst %%Titel Review 2||Hello. Our treasures made it home safely. We just unboxed the petrified wood bowl and it looks great. Thank you for taking great care to wrap it carefully. We will treasure both pieces and fondly remember beautiful De Haan. Sweet Regards. ||The Langley's from, Texas, USA%%Titel Review 3||Review Tekst 3||Auteur 3

Labradoriet

Labradoriet is een beschermende steen die ongewenste energieën afbuigt en onze aura versterkt. Hij verbant angsten en onzekerheden. Hij helpt je geloven in jezelf en het universum. Kalmeert een overactieve geest en versterkt de verbeelding waardoor nieuwe ideeën kunnen ontstaan. Het is een fijne steen tijdens veranderingen in je leven en schept kracht en volharding.

Chakra: Werkt vooral op de aura, 3de, 4de, 5de en 6de chakra

Vindplaats: Madagascar

Landschap Jaspis

Landschap Jaspis laat ons de schoonheid van de natuur zien en laat ons daaruit moed en kracht putten. Hij geeft ons doorzettingsvermogen en sterkte in problematische situaties die lang aanhouden. Hij helpt ons nieuwe pogingen te ondernemen.

Chakra: 1ste, 2de, 3de

Vindplaats: Namibië, VS, …

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli is een steen die onze eerlijkheid, oprechtheid en mededogen versterkt. Hij moedigt ons tevens aan ons leven in eigen handen te nemen.Hij verbetert de communicatie en laat ons recht naar ons doel gaan zonder compromissen te sluiten. Hij onthult onze innerlijke waarheid en staat zelfexpressie toe zonder terughoudendheid.

Chakra: 5de, 6de

Vindplaats: Afghanistan

Larimar

Larimar beschermt je tegen negatieve invloeden van buitenaf, geeft inspiratie, zelfverzekerdheid en wilskracht. Hij verbetert communicatie en geeft je emotionele kracht en stabiliteit. Hij leert je duidelijke grenzen te stellen. Hij helpt je jezelf te respecteren en van jezelf te houden. Larimar geeft innerlijke rust, steunt bij grote veranderingen, bevordert het gevoel.

Chakra: 4de, 5de, 6de, 7de

Vindplaats: Dominicaanse republiek

Lava

Lava is een aardende steen die gebruikt wordt als talisman, geluksbrenger en beschermer. Lava geeft je kracht en stabiliseert emoties. Hij laat je kijken vanuit een positiever perspectief. Hij vermindert stress en helpt je loslaten. Hij vergroot je wilskracht, doorzettingsvermogen en geeft je moed.

Chakra: 1ste

Vindplaats: over de hele wereld

Vindplaats: Dominicaanse republiek

Lavendeljade

Lavendeljade brengt innerlijke vrede en harmonie, vermindert nervositeit en geprikkeldheid. Het helpt je teleurstellingen te overwinnen en relatieproblemen op te lossen. Het verzacht emotionele wonden en trauma's en brengt innerlijke rust. Het leert je duidelijke grenzen te stellen.

Chakra: 4de, 6de, 7de

Vindplaats: Namibië, Australië, Zuid Afrika

Limonietkwarts (Golden Healer)

Limonietkwarts geeft rust en helderheid in je hoofd en meer innerlijke vrede. Hij helpt je jezelf te accepteren. Hij stimuleert je eigen genezende kracht. Hij kan oude emoties

bovenhalen en opruimen. Limonietkwarts bevordert de doorstroming van energie en ruimt de blokkades op.

Chakra: 3de, 6de, 7de

Vindplaats: Madagascar, Brazilië, …

Lepidoliet

Lepidoliet absorbeert elektromagnetische vervuiling van oa. computers. Het is een steen van sereniteit en vrede, geeft kalmte en ontspanning. Verminderd stress, moedeloosheid en helpt veranderingen te verwerken. Nuttige steen bij slapeloosheid, depressiviteit, stemmingswisselingen en besluiteloosheid. Lepidoliet zet je steviger in je schoenen, zonder invloed van anderen. Het is een steen van overgang die verandering mogelijk maakt en helpt doelen te bereiken zonder hulp van buitenaf.

Chakra: 4de, 7de

Vindplaats: Brazilië, Madagascar

Vindplaats: Madagascar, Brazilië, …

Luipaard Jaspis

Luipaard Jaspis is een sterk aardende steen die je met beide voeten op de grond zet. Het is een steen die je in evenwicht brengt en je helpt om contact te maken met jezelf. Hij maakt je daadkrachtig en laat je inzien dat je goed bent zoals je bent. Hij geeft je zelfvertrouwen en de energie om door te zetten in een moeilijke situatie. Deze steen maakt helder en duidelijk wat er gedaan moet worden. Hij helpt je om te gaan met veranderingen doordat je in je eigen kracht staat en in het hier en nu.

Hij bevordert het evenwicht tussen activiteit en passiviteit, hij creëert een goede balans.

Chakra: Alle

Vindplaats: Verenigde Staten, Australië, Mexico