mineralen-S vervolg

Stromatoliet

Stromatoliet is een steen die ons herinnert aan de oude wijsheid van de aarde, aangezien stromatolieten een van de oudste levensvormen op onze planeet vertegenwoordigen. Stromatoliet staat voor aarding en verbinding met de aarde, het is een symbool van evolutie en spirituele groei. Deze steen helpt je te leren van al je ervaringen. Hij maakt je flexibel en leert je ‘los te laten’, maar ondersteunt je ook om je doel te bereiken. Hij zorgt voor minder stress en geeft een comfortabel gevoel. Stromatoliet is een aardende steen en heft energetische blokkades op in het lichaam en vermindert spanningen die opgeslagen zijn in je systeem. Stromatoliet is dan ook een fijne steen om bij je te dragen wanneer je gebukt gaat onder veel stress. Deze steen staat ook voor liefde, mededogen, empathie en harmonie.

Chakra: 1ste, 2de en 3de

Vindplaats: De Hamelin Pool in West-Australië, Bahama's, Zuid-Afrika, Canada

Bekijk ons aanbod

Stilbiet

Stilbiet zorgt voor een zachte, rustige en kalme kracht in jezelf. Het stimuleert je om je eigen ideeën te volgen en geeft je meer creativiteit. Hij versterkt je intuïtie en helpt je oude bagage los te laten en zo het nieuwe te omarmen. Het helpt dingen accepteren maar ook loslaten.

Chakra: 4de, 5de, 7de

Vindplaats: India

Sugiliet

Sugiliet is een steen die je helpt leven in het nu en vanuit je eigen kracht. Hij beschermt je aura tegen negatieve emoties en invloeden. Stimuleert positieve gedachten en vergeving en hij verzacht spanningen, woede, verdriet en angsten. Het is een heel krachtige energetisch zuiverende steen. Hij transformeert angsten en blokkaden en vormt een schild van licht om je heen.

Chakra: 4de, 6de, 7de

Vindplaats: Japan, Zuid Afrika, Canada, India…

Super 7

Super Seven, ook bekend als Melody's Stone of Sacred Seven, is een zeldzaam en krachtig kristal dat bestaat uit zeven verschillende mineralen die in één steen zijn samengevoegd. De zeven mineralen die in Super Seven kunnen voorkomen zijn amethist, bergkristal, rookkwarts, goethiet, lepidocrociet, rutiel en cacoxeniet. Vanwege de combinatie van deze mineralen wordt Super Seven beschouwd als een zeer spiritueel en energetisch krachtig kristal, dat geassocieerd wordt met spirituele groei en ontwikkeling. Het is ook een beschermende steen die je meer in harmonie en balans brengt en innerlijke vrede bevordert. Hij stimuleert intuïtie en helderziendheid.

Chakra: Alle

Vindplaats: Espírito Santo-regio in Brazilië

Bekijk ons aanbod