Mineralen - F

Flower Agaat

Flower Agaat is een heel liefdevolle steen die je troost en je helpt bij angst. Hij brengt je tot rust en geeft je kracht, acceptatie en zelfvertrouwen. Het is een goede steen voor hen die zich niet begrepen voelen. Hij leert je in liefde te leven en los te laten wat je niet meer nodig hebt. Flower agaat maakt je zacht, opent je hart en helpt je negatieve energie te verbannen. Hij verhoogt je bewustzijn en brengt je in contact met je hogere zelf. Hij helpt je beter te slapen. Het is ook een aardende steen die je lichaam reinigt van negativiteit. Hij geeft je de moed om opnieuw te beginnen. Hij verhoogt je bewustzijn.

Chakra: 4de

Vindplaats: Madagascar

Bekijk ons aanbod

Fluoriet

Fluoriet is een steen die chaos en wanorde omzet in structuur en orde. Hij helpt je orde en structuur te scheppen in je omgeving, je gaat voor alles een plaatsje zoeken, zodat je meer rust en harmonie krijgt. Maar ook in je gedachten, je gevoelens ga je meer orde krijgen zodat je het bos terug door de bomen ziet.

Blauwe Fluoriet  versterkt heldere communicatie, Chakra: 5de

Groene fluoriet geeft je een overvloed aan ideeën en leert je het overbodige los te laten. Chakra: 4de

Paarse fluoriet stimuleert het 6de chakra en geeft je meer inzicht. Het is een goede meditatiesteen. Chacra: 6de en 7de

Groen/Paarse fluoriet verbindt het liefdevol voelen en de wijsheid van het hart dus het voelen met het denken. Chacra: 4de, 6de en 7de

Regenboog fluoriet brengt afwisseling en levendigheid en maakt vindingrijk. Chakra: 3de, 4de, 6de, 7de

Vindplaats: China, Peru, Brazilië....

Bekijk ons aanbod