Mineralen - K

K2

K2 is Azuriet op graniet en wordt gevonden aan de voet van het K2 gebergte in Pakistan. Het is een goede steen voor het derde oog en de kruinchakra, verhoogt het bewustzijn, verwijdert emotioneel afval en oude angsten. Hij geeft je mooie inzichten door je diep naar binnen te laten gaan, meer innerlijke vrede en versterkt je intuïtie. Hij helpt je trauma’s beter te verwerken. Het is een goede steen bij studeren, denken en het geheugen. Zeer goede steen als je een bedrijf begint, of een partnerschap aangaat, omdat dit kristal de waarheid boven tafel brengt.

Chakra: 6de, 7de

Vindplaats: Pakistan

Bekijk ons aanbod

Kambaba

Kambaba staat voor een ommekeer in je leven, het vergemakkelijkt pijnlijke processen en heft weerstand tegen verandering op. Het helpt je geestelijk te groeien en te leren van je fouten. Hij geeft je levenskracht, maakt je flexibel en vermindert angsten.

Chakra: 1ste, 4de

Vindplaats: Madagascar

Bekijk ons aanbod

Kammereriet

Kammereriet vergroot passie en vitaliteit in het leven. Hij vergroot je enthousiasme en passie voor levensdoelen. Hij versterkt innerlijke kracht en moed en geeft je meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Het is een beschermende steen die je kan helpen bij je persoonlijke groei en transformatie. Hij helpt je bij het overwinnen van obstakels en het ondersteunen van positieve veranderingen in het leven. Kammereriet draagt bij aan het ontwikkelen van compassie en mededogen, zowel voor anderen als voor uzelf. Hij helpt je bij het zuiveren van de geest en het verwijderen van negativiteit. Het kan ook worden gebruikt om de chakra's te reinigen en in balans te brengen.

Chakra: 4de

Vindplaats: Zweden, Duitsland

Bekijk ons aanbod

Kobalt Calciet

Kobalt Calciet wordt geassocieerd met liefde, mededogen en het balanceren van het hartchakra. Deze Calciet helpt je liefdevolle relaties te koesteren en vergroot empathie voor anderen. Hij zorgt voor meer emotioneel evenwicht, het bevorderen van innerlijke vrede, verminderen van stress en angst en het brengt kalmte in moeilijke situaties. Het helpt je negatieve zelfbeeldproblemen te overwinnen en het bevordert een gezond gevoel van eigenwaarde. Kobalt Calciet stimuleert creativiteit en geeft je meer inspiratie. Het is een goede steen bij communicatie en zelfexpressie en meditatie. Het is een beschermende steen die negatieve energieën kan afweren en een aura van bescherming kan creëren.

Chakra: 4de

Vindplaats: Marokko, Congo, Peru, Duitsland

Bekijk ons aanbod

Kunziet

Kunziet is een heel goede steen voor het hartchakra en zorgt voor liefdevolle gedachten en communicatie, hij verbindt je met de universele liefde. Hij beschermt je tegen negativisme en ongewenste energieën. Hij helpt je emotioneel afval te verwijderen en hartzeer te verzachten.Kunziet helpt je opbouwende kritiek te aanvaarden.

Chakra: 4de

Vindplaats: Verenigde Staten, Madagaskar, Braille, Myanmar, Afhanistan

Bekijk ons aanbod