Welkom bij Veerle en Robert,

Wij zijn de drijvende krachten achter onze mineralshop. Onze reis begon in 2001 in het Merchtem, nabij Brussel, waar we een winkel en privé-wellnesscentrum oprichtten dat enkele jaren onze thuis was.

In de beginjaren van onze onderneming koesterden we onze passie voor mineralen, en de eerste stapjes werden gezet met het aanbieden van enkele prachtige theelichten gemaakt van bergkristal, rozekwarts en amethist. Deze kleine schatten vormden het begin van een liefde voor kristallen en mineralen die tot op de dag van vandaag voortduurt.

Na enkele jaren in Merchtem te hebben doorgebracht, besloten we onze horizonten te verbreden en verhuisden we naar het bruisende centrum van Hasselt. Gedurende vijf jaar specialiseerden we ons daar verder in aromatherapieproducten en begonnen we gestaag ons aanbod van mineralen uit te breiden. Deze periode vormde een belangrijk hoofdstuk in onze groei en ontwikkeling. De winkelnaam Ochahlii werd daar ook geboren.

Ochahlii staat voor het samenvoegen van 2 beschermengelen. Och is de beschermengel van mineralen en Hahlii is de beschermengel van kleur

Uiteindelijk vonden we onze huidige thuis aan de prachtige Belgische kust, in het betoverende kustdorpje De Haan aan Zee. Hier hebben we de afgelopen tien jaar onze passie voor mineralen kunnen delen met duizenden klanten, zowel lokaal als internationaal. Onze winkel in De Haan is uitgegroeid tot een bloeiend centrum van inspiratie, waar liefhebbers van mineralen, kristallen hun hart kunnen ophalen.

Bij Veerle en Robert draait alles om kwaliteit, deskundigheid en het delen van onze liefde voor deze mooie creaties van de natuur. We verwelkomen je ook graag in onze winkel in De Haan, waar je kunt genieten van een zorgvuldig samengestelde selectie van producten en persoonlijk advies van ons toegewijde team, maar we zetten onze focus ook verder online.  Samen met jou willen we via deze onlineshop verder bouwen aan deze prachtige reis vol ontdekkingen en welzijn.

Naar de shop