Mineralen - V

Valkenoog

Valkenoog geeft ons meer inzicht en helpt ons om afstand te nemen en het grotere geheel te zien. Hij  geeft je meer inzicht in je levenspad en in moeilijke  situaties, hij  helpt je hierdoor bij het nemen van beslissingen. De steen verzacht angst, emoties, agressie en  stemmingswisselingen, is aardend en vermindert hierdoor stress, nervositeit.

Chakra: 6de

Vindplaats: Zuid-Afrika

Bekijk ons aanbod

Versteend Koraal

Versteend Koraal geeft je een positief zelfbeeld waardoor de communicatie met anderen verbetert. Hij helpt je goed in je eigen energie te blijven. Hij werkt ontspannend en rustgevend, brengt de emoties in balans en geeft een vredig gevoel. Deze steen versterkt de intuïtie en geeft ook inzicht in de oorzaken van irritaties, zodat je ze beter kan loslaten. Het is een zacht aardende steen en geeft je inzicht in je mogelijkheden. Het stimuleert ook je ontwikkeling.

Chakra’s: 1ste

Vindplaats: Indonesië, Marokko, VS

Bekijk ons aanbod

Versteend Hout

Versteend Hout is een kalmerende en aardende steen met een zachte werking, die ons helpt spreken vanuit ons hart. Hij brengt stabiliteit in tijden van onzekerheid. Hij leert je te leven in het nu.

Chakra: 1ste

Vindplaats: Madagascar, Bali, Arizona, Duitsland…

Bekijk on aanbod

Vulkaniet (Que sera steen)

Que Sera steen helpt je een gevoel van balans en harmonie te creëren in je leven. Deze steen kan ondersteunend zijn bij persoonlijke transformatie en groei. Hij kan je helpen om negatieve patronen te doorbreken en positieve veranderingen te omarmen. Que Sera steen is een beschermende steen die negatieve energieën kan
afweren en een schild kan creëren tegen psychische aanvallen. Hij kan je helpen om dieper in jezelf te kijken en je innerlijke wereld te verkennen. Hij kan je helpen bij het loslaten van oude trauma's en het creëren van een gevoel van innerlijke rust en kalmte, wat nuttig kan zijn bij het verminderen van stress en angst. Hij versterkt je intuïtie en geeft je een positieve kijk op het leven en helpt je bij het aantrekken van positieve energie en het verminderen van negatieve gedachten.

Vindplaats : Brazillië

Bekijk ons aanbod