Mineralen - I

Ibis Jaspis

Ibis Jaspis is een breccie jaspis die ook veel gemeen heeft met de polychroom jaspis. Het is gebroken jaspis die later weer terug aaneengezet is door andere mineralen zoals agaat. Het is een steen die je helpt na een traumatische gebeurtenis of ziekte er terug bovenop te komen en je te helpen met je herstel. Hij ondersteunt je tijdens stress en je spirituele evolutie, hij helpt je je energie terug vrij te laten stromen door blokkades op te heffen. Een goede steen om je te beschermen tegen straling van bv 5G.

Chakra: 1ste, 2de en 3de

Vindplaats: Madagascar

IJsbloemmagnesiet

Pinoliet of IJsbloemmagnesiet wordt geassocieerd met emotionele zuivering en het loslaten van negatieve emoties. Het kan helpen bij het bevorderen van emotioneel evenwicht en innerlijke rust. Het is een kalmerende steen die kan helpen bij het verminderen van stress, angst en nervositeit. Hij helpt je communicatie en zelfexpressie te verbeteren, en het uiten van gedachten en gevoelens op een duidelijke en liefdevolle manier. Pinoliet draagt bij aan zelfliefde en zelfacceptatie. Het kan helpen bij het overwinnen van negatieve zelfbeeldproblemen en het bevorderen van een gezond gevoel van eigenwaarde.

Chakra: 5de, 6de en 7de

Vindplaats: Montafon, Oostenrijk, Zuid-Tirol, Italië, Lake George, Colorado, VS,

Bekijk ons aanbod

Ioliet

Ioliet geeft meer inzicht, intuïtie en innerlijke kennis. Het geeft je meer zelfkennis en de kracht jezelf te zijn. Het maakt je minder afhankelijk van mensen maar ook van stoffen. Het heft de oorzaken van een verslaving op.

Chakra: 5de 6de en 7de

Vindplaats: Namibië, Brazilië, Tanzania en Madagascar

Bekijk ons aanbod