• Koop lokaal!
  • Virtueel shoppen en bestellingen afhalen in de winkel wordt aangeboden.

Malachiet/Chrysocolla

Published on 16 July 2022 at 12:03

Malachiet is een beschermende steen die gemakkelijk negatieve energieën uit de atmosfeer opneemt, hij moet dan ook vaak ontladen worden. Het is een steen van vernieuwing en sterkt het hart. Hij leert ons verantwoordelijkheid op te nemen voor wat er in en met ons gebeurt en niet langer alles op anderen te projecteren. Malachiet is een steen van transformatie. Hij versterkt ons empathisch vermogen, intuïtie en inzicht. Malachiet is een heel sterke steen, het is daarom niet nodig hem constant te dragen.Malachiet houdt niet van water.

Chakra: 1ste, 3de, 4de, 5de

Vindplaats: Congo

Chrysocolla maakt ons gevoelig voor de schoonheid van ons hart en van de natuur. Hij verwijdert negatieve energie in huis en versterkt onze innerlijke kracht. Kalmeert en reinigt alle chakra’s. Verdrijft negativisme en geeft motivatie als je daar nood aan hebt.

Chakra: Alle

Vindplaats: Namibië, VS, Rusland, Australië

 

 

Hieronder vind je een aantal grotere stukken van uitzonderlijk mooie kwaliteit uit ons aanbod, welke een mooi decoratief karakter hebben. Is er een stuk dat je graag meer in detail wilt zien voor een eventuele aankoop, stuur een reactie via onderstaand invulformulier en vermeld de nummer van het stuk.  Veel kijkplezier.

nr 1 : €268

nr 2 : €74

nr 3 : €125

nr 4 : €56

nr 5 : 78,50

nr 6 : €18,50

nr 7 : €48


«   »

Add comment

Comments

Wies Dehert
a year ago

Er is er eentje met 48 euro klevertje en die wil ik graag …. Zit tot 28.7 in 🇫🇷….kan je ‘m zo lang bij houden ?
Wies

Beeckman Stéphanie
a year ago

Is er nog een duimsteen achtige steen van malachiet van 3 euro ofzo nog beschikbaar?